Babycasting

De momenten met jouw baby / kind zijn zo kostbaar, maar ook snel voorbij. Ze worden heel snel groot en voor je het goed en wel beseft zijn die kleine handjes en voetjes niet meer zo schattig als weleer. We begrijpen als geen ander dat je dit moment voor altijd wil 'vastleggen', nu ze nog zo klein zijn. We helpen je dan ook heel graag met het maken van jouw tastbare herinnering, voor altijd!

Let op: wij maken een babycasting tot 1 jaar, daarna gaan we over naar een peuter/kind casting.

Hoe gaan we te werk?

Een babycasting is eigenlijk heel eenvoudig. De afdrukjes worden gemaakt met behulp van alginaat. Alginaat is milieu- en mensvriendelijk, is uiterst veilig en kan dus geen kwaad voor jouw baby. We mengen alginaat met lauw water, wat heel aangenaam aanvoelt. We houden het handje/ voetje in een potje gevuld met het alginaat en wachten tot het 'geleerd' is. Dat wil zeggen dat het alginaat nu een stevige rubberachtige substantie is geworden in slecht 1 minuut tijd. Hierna halen we het handje/ voetje voorzichtig uit de mal en laten we je ook graag al eens de binnenkant van de mal zien. Je zal versteld staan van wat je te zien krijgt! 


Na het maken van de afdrukjes, nemen we afscheid van elkaar en gaan we verder aan de slag om van jouw kostbaar moment een tastbare herinnering te maken, voor altijd! 

Omdat we er graag iets moois van maken, werken we met een levertermijn van ongeveer 10 weken. 


EEN BABYCASTING


Vindt plaats in een rustige omgeving en we werken met uiterst veilige producten en materialen.


Het hele proces duurt ongeveer een 30 - 45 minuutjes (inclusief extra informatie en uitleg).


Soms duurt een casting iets langer, dat hangt af van de gemoedstoestand van de baby. Geen nood, wij volgen het tempo van jouw kindje.


Jouw beeld bestaat uitsluitend uit hars en NIET uit gips. Gips is zeer poreus en wij garanderen jou een beeld dat een leven lang meegaat.

Boek jouw afspraak en koester dit moment voor altijd!

“Ik had een fantastische ervaring met Evy van Bodycasting België. Ik liet een hand en voetafdrukje maken van onze kleine spruit. Evy maakte duplicaatjes zodat ik ook Peter en Meter kon verrassen met Kerst en Nieuw! Ik zou het ALLE mama's aanraden!!”


Timmermans J.

Prijzen?

Al onze beelden zijn uniek, maatwerk én worden gemaakt uit hoogwaardige materialen, zodat je ze een leven lang kan koesteren. We streven er naar om het betaalbaar en toegankelijk te maken voor iederéén! 

Stuur ons een berichtje voor jouw prijs op maat.


*De prijs voor een volledige babycasting ( handje + voetje + kader of stolpje ) = € 165.

Mag het iets meer zijn?

Je kan bij ons ook terecht voor 

een Luxe Babycasting.

Wens je graag meer van ons werk te zien? Klik dan even door naar