Lichaamsbeeld

Ook een afdruk maken van jouw bovenlichaam of achterkant is een mogelijkheid bij ons. Zo'n afdruk laten maken kan omwille van verschillende redenen. Misschien ben je trots op je lijf of misschien moet je binnenkort een ingreep ondergaan waardoor je een stuk van jouw lichaam moet 'afgeven'; bijv. borstkanker. 

Het is allemaal mogelijk en wij helpen jou graag bij het 'vastleggen' van jouw herinnering. Vertel ons jouw verhaal en we maken er samen iets moois van.

Hoe gaan we te werk?

Nadat we elkaar iets beter hebben leren kennen, gaan we van start. Je neemt plaats, in de vooraf geoefende positie of we kijken samen naar een juiste houding, en we beginnen eraan.

We maken een afdruk van een deel van jouw lichaam met behulp van alginaat. Alginaat is milieu- en mensvriendelijk, is uiterst veilig en kan geen kwaad voor jouw lichaam. We mengen het alginaat met lauw water, wat heel aangenaam aanvoelt. We wrijven jouw lichaam ermee in en na een 5-tal minuutjes is het alginaat 'geleerd'. Dat wil zeggen dat het nu een stevige rubberachtige substantie geworden is. Bovenop het alginaat komt nog een laagje gips, wat het voor ons makkelijker maakt om achteraf op een efficiënte manier aan jouw beeld te kunnen werken. Wanneer alles droog is halen we de afdruk van jouw lichaam en zit het werk er voor jou al op.


Na het maken van de afdruk, nemen we afscheid van elkaar en gaan we verder aan de slag om van jouw kostbaar moment een tastbare herinnering te maken, voor altijd!

Omdat we er graag iets moois van maken, werken we met een levertermijn van ongveer 12 à 15 weken.

EEN LICHAAMSBEELD CASTING

Vindt plaats in een rustige omgeving en we werken met uiterst veilige producten en materialen.


Jouw casting duurt ongeveert 45 - 60 minuten (inclusief extra informatie en uitleg).


Jouw beeld bestaat uitsluitend uit hars en NIET uit gips. Gips is zeer poreus en wij garanderen jou een beeld dat een leven lang meegaat.

Prijzen?

Al onze beelden zijn uniek, maatwerk én worden gemaakt uit hoogwaardige materialen, zodat je ze een leven lang kan koesteren. We streven er naar om het betaalbaar en toegankelijk te maken voor iederéén!

Stuur ons een berichtje voor jouw prijs op maat.


*De prijs voor een afdruk van het bovenlichaam start al vanaf € 150.

Wens je graag meer van ons werk te zien? Klik dan even door naar