Zwangerschap Casting

Proficiat, jullie zijn zwanger! Binnenkort hebben jullie er een nieuw leventje bij in huis. Een complete verandering, maar het begin van een leuk avontuur. En misschien willen jullie dit nieuwe avontuur reeds 'vastleggen', nog voor de baby er effectief is.

Voor altijd kunnen terugkijken naar jouw mooie buikje, voor altijd kun voelen naar hoe het was toen jullie kleine wondertje in jouw buik groeide. Misschien zijn dit voor jou de 9 mooiste maanden, maar misschien ook helemaal niet. Iedere vrouw gaat er op haar eigen manier mee om. Zelfs al vind je het niet fijn om zwanger te zijn, een levensecht beeld van jouw mooie buikje zorgt ervoor dat je er ook later toch met een goed gevoel op kan terugkijken. Ben je nog niet overtuigd? Lees dan eens mijn verhaal ;-)

Wij helpen graag jullie mooie verhaal vast te leggen, voor altijd.


ZWANGER

Hoe gaan we te werk?

Na een korte kennismaking gaan we vrijwel meteen van start. Je neemt plaats, in de vooraf geoefende positie, en we beginnen er aan.

We maken een afdruk van jouw zwangere buik met behulp van alginaat. Alginaat is milieu- en mensvriendelijk, is uiterst veilig en kan dus geen kwaad voor jouw huid of voor de baby. We mengen het alginaat met lauw water, wat heel aangenaam aanvoelt. We wrijven er jouw lichaam mee in en na een 5-tal minuutjes is het alginaat 'geleerd'. Dat wil zeggen dat het nu een stevige rubberachtige substantie geworden is. Bovenop het alginaat komt nog een laagje gips, wat het voor ons makkelijker maakt om achteraf op een efficiënte manier aan jouw beeld te kunnen werken. Wanneer alles droog is halen we de afdruk van jouw lichaam en dan zit het werk er voor jou al op. 


Na het maken van de afdruk, nemen we afscheid van elkaar en gaan we verder aan de slag om van jouw kostbaar moment een tastbare herinnering te maken, voor altijd!

Omdat we er graag iets moois van maken, werken we met een levertermijn van ongeveer 12 à 15 weken.

ZWANGERSCHAP CASTING

Vindt plaats in een rustige omgeving en we werken met uiterst veilige producten en materialen.


Jouw casting duurt ongeveer 45 - 60 minuten (inclusief extra informatie en uitleg).


Het beste moment om van jouw zwanger buikje een afdruk te maken is tussen de 30 en 34 weken zwangerschap.


Jouw beeld bestaat uitsluitend uit hars en NIET uit gips. Gips is zeer poreus en wij garanderen jou een beeld dat een leven lang meegaat.

Boek jouw casting en koester dit moment voor altijd!

“Een tijdje geleden hebben we de keuze gemaakt om mijn zwangere buik te vereeuwigen. Het was voor haar de eerste keer dat ze dit mocht doen, maar hier hebben wij niks van gemerkt. Super goede begeleiding, uitleg en we voelden ons direct op ons gemak. Dank u wel voor het super mooie resultaat! We zijn heel tevreden en gaan zeker nog eens langskomen voor een ander ontwerp.”


De Cock G.

Prijzen?

Al onze beelden zijn uniek, maatwerk én worden gemaakt uit hoogwaardige materialen, zodat je ze een leven lang kan koesteren. We streven er naar om het betaalbaar en toegankelijk te maken voor iederéén!

Stuur ons een berichtje voor jouw prijs op maat.


* De prijs voor een zwangere buik start vanaf € 200 excl. sokkel

NA LANG WACHTEN ... DAAR IS JULLIE KLEINE WONDER

Proficiat, de baby is er! 

Die schattige kleine handjes en mini teentjes, je kan er niet van blijven, het liefste zou je ze willen opeten. Dus wat dacht je van een babycasting? Een afdrukje maken van het handje en voetje van jouw baby, nu ze nog zo klein zijn.

Wens je graag meer van ons werk te zien? Klik dan even door naar