Luxe Babycasting

Zo'n nieuw leventje in huis, zo piepklein, die schattige teentjes en vingertjes, je kan er uren naar staren. Daarom wordt er vaak gekozen voor een Babycasting. Maar mag het ietsje meer zijn? Dan kan je bij ons ook terecht voor een Luxe Babycasting.

De momenten met jouw baby / kind zijn zo kostbaar, maar ook snel voorbij. We begrijpen als geen ander dat je dit moment voor altijd wil 'vastleggen', nu ze nog zo klein zijn. We helpen je dan ook heel graag met het maken van jouw tastbare herinnering, voor altijd!


Let op: wij maken een Luxe Babycasting tot 1 jaar, daarna gaan we over naar een peuter/kind casting.

Hoe gaan we te werk?

Bij een Luxe babycasting gaan we op dezelfde manier te werk als bij een Babycasting. De afdrukjes worden gemaakt met behulp van alginaat. Alginaat is milieu- en mensvriendelijk, is uiterst veilig en kan dus geen kwaad voor jouw baby. We mengen alginaat met lauw water, wat heel aangenaam aanvoelt. We houden het handje/ voetje in een potje gevuld met het alginaat en wachten tot het 'geleerd' is. Dat wil zeggen dat het alginaat nu een stevige rubberachtige substantie is geworden in slecht 1 minuut tijd. Hierna halen we het handje/ voetje voorzichtig uit de mal en laten we je ook graag al eens de binnenkant zien. Je zal versteld staan van wat je te zien krijgt!


Na het maken van de afdrukjes, nemen we afscheid van elkaar en gaan we verder aan de slag om van jouw kostbaar moment een tastbare herinnering te maken, voor altijd!

Omdat we er graag iets moois van maken, werken we met een levertermijn van ongeveer 10 weken.

EEN LUXE BABYCASTING

Vindt plaats in een rustige omgeving en we werken met uiterst veilige producten en materialen.


Het hele proces duurt ongeveer een 30 - 45 minuutjes (inclusief extra informatie en uitleg).


Soms duurt een casting iets langer, dat hangt af van de gemoedstoestand van de baby. Geen nood, wij volgen het tempo van jouw kindje.


Jouw beeld bestaat uitsluitend uit hars en NIET uit gips. Gips is zeer poreus en wij garanderen jou een beeld dat een leven lang meegaat.

Boek jouw afspraak en koester dit moment voor altijd!

“Al 2x de kunsten van Evy mogen ervaren en ik zou het iedereen aanraden om langs te gaan. Evy is perfectionistisch die er alles aan zal doen om jouw herinnering tastbaar te maken.”


Verschelde S.

Prijzen?

Al onze beelden zijn uniek, maatwerk én worden gemaakt uit hoogwaardige materialen, zodat je ze een leven lang kan koesteren. We streven er naar om het betaalbaar en toegankelijk te maken voor iederéén!

Stuur ons een berichtje voor jouw prijs op maat.


*De prijs voor een Luxe Babycasting ( 4 afdrukjes + op maat gemaakte kader & passe partouts ) = vanaf € 290.

Wens je graag meer van ons werk te zien? Klik dan even door naar