Peuter / kind Casting

De band die je hebt met jouw kind(eren) is ongetwijfeld onbetaalbaar. Je wil ze het liefste alles geven, je hebt alles voor ze over en je wil ze zo lang mogelijk dichtbij je houden. Wel, we delen dezelfde mening. 

Eens ze de leeftijd hebben, leren ze iemand kennen en voor je het goed en wel beseft zijn ze het huis uit. Twijfel daarom niet langer, nu je ze nog dichtbij je hebt en maak samen een tastbare herinnering. Zo kan je jouw kostbare moment voor altijd 'vasthouden'.

Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze en samen, maken we er ongetwijfeld iets moois van.

Hoe gaan we te werk?

We baseren ons op een peuter/kind casting vanaf de leeftijd van 1 jaar tot 6 jaar. De afdrukjes worden gemaakt met behulp van alginaat. Alginaat is milieu- en mensvriendelijk, is uiterst veilig en kan dus geen kwaad voor jouw kind. We mengen alginaat met lauw water, wat heel aangenaam aanvoelt. We houden het handje (of handjes bij meerdere kindjes samen) in een emmer gevuld met alginaat en wachten tot het 'geleerd' is. Dat wil zeggen dat het alginaat nu een stevige rubberachtige substantie is geworden in slechts 1 minuut tijd. Hierna halen we het handje(s) voorzichtig uit de mal en laten we je ook graag al eens de binnenkant zien. Je zal verstelt staan van wat je te zien krijgt! 


Het maken van een afdrukje van een peuter kan iets moeilijker verlopen dan we verwachtten. Jouw kind weet immers niet wat er gaat gebeuren en gaat daardoor misschien wat tegenwerken of huilen. Geen nood, dat is helemaal niet erg en samen brengen we dit tot een goed einde. Daarom vragen we ook steeds om iets van leuke afleiding mee te brengen zoals; een knuffel, een favoriete muziekje, een leuk filmpje op de iPad, iets om te eten ...


Na het maken van de afdrukjes, nemen we afscheid van elkaar en gaan we verder aan de slag om van jouw kostbaar moment een tastbare herinnering te maken, voor altijd!

Omdat we er graag iets moois van maken, werken we met een levertermijn van ongeveer 10 weken.

EEN PEUTER/KIND CASTING

Vindt plaats in een rustige omgeving en we werken met uiterst veilige producten en materialen.


Het hele proces duurt ongeveer een 30 - 45 minuutjes (inclusief extra informatie en uitleg).


Soms duurt een casting iets langer, dat hangt af van de gemoedstoestand van jouw kind. Geen nood, wij volgen het tempo van jouw kind.


Je kan een afdruk laten maken op eender welke leeftijd.


Jouw beeld bestaat uitsluitend uit hars en NIET uit gips. Gips is zeer poreus en wij garanderen jou een beeld dat een leven lang meegaat.

Boek jouw afspraak en koester dit moment voor altijd!

Prijzen?

Al onze beelden zijn uniek, maatwerk én worden gemaakt uit hoogwaardige materialen, zodat je ze een leven lang kan koesteren. We streven er naar om het betaalbaar en toegankelijk te maken voor iederéén!

Stuur ons een berichtje voor jouw prijs op maat.

OP HET MAKEN VAN EEN HANDBEELD STAAT

GEEN LEEFTIJD

Je kan perfect een handbeeld laten maken samen met jouw kind, hand in hand, hoe klein of hoe groot ze ook zijn, hoe jong of hoe oud je ook bent, er staat geen leeftijd op. 

Kleinkinderen, grootouders, meter & peter, gezin, familie, als verrassing of cadeau voor een dierbare, ... de mogelijkheden zijn oneindig.