Gipsafdruk

We horen het zo vaak. 'Kunnen we bij jou een afspraak maken voor een gipsafdruk?', 'Wij willen graag een gipsafdruk laten maken van ons kindje.', 'We zijn hier om een gipsafdruk te laten maken.', ...


Eerlijk? Daarvoor kun je bij ons NIET terecht. Ja, dat klinkt raar hé?! We begrijpen jouw reactie, maar we gaan je uitleggen hoe dat komt. Iedereen kent gips en iedereen kent die leuke doe-het-zelf pakketjes die je in eender welke winkel kan kopen om 'een gipsafdruk te maken'. Maar ... gips is heel poreus, op termijn gaat het barsten, springen er stukken vanaf, ... Kortom, het mag nog zo goedkoop zijn, het mag nog zo gemakkelijk lijken en zo schattig en leuk zijn, dit wil je niet. 


Regelmatig horen wij van klanten dat ze het eerder zelf probeerden thuis, dat het maar niet lukte, dat de verwachtingen heel hoog lagen en toch konden ze maar niet het gewenste resultaat bekomen.

In sommige situaties kun je je geen misstap permitteren, soms moét het van de eerste keer juist zijn. Ons hart breekt als wij horen; 'Had ik maar ...' of 'Nu kan het niet meer opnieuw.'

Laat je goed informeren, laat je niet vangen door een amateur en kies voor een professional. Je wilt tenslotte iets voor het leven, toch?

Van een doe-het-zelf pakket naar een professionele bodycasting.

BEGINFASE

Dit is een gipsafdruk dat binnen gebracht werd door een klant. Zij hadden thuis, met een doe-het-zelf pakketje, een afdruk gemaakt van hun zwangere buik. 

TUSSENFASE

Intussen hadden we al heel wat uren nodig gehad om deze zwangere buik terug 'in vorm' te krijgen, te verstevigen en te maken tot iets wat je een leven lang kan koesteren.

EINDRESULTAAT

En dit is het effectieve eindresultaat. Een prachtige herinnering aan hun zwangerschap. Er werd gekozen om er een adruk van mommy's handen aan toe te voegen en het beeld kreeg een champagne gouden kleur.

Jouw tastbare herinnering gemaakt door een professional.

Jij staat op het punt om bij ons een tastbare herinnering te laten maken. Leuk. En welkom bij Bodycasting-België.be. Bij ons ben je aan het juiste adres om op een professionele manier geholpen te worden. 


Wij kiezen ervoor om enkel gebruik te maken van de beste materialen, die wij zelf zorgvuldig geselecteerd hebben. Wij garanderen iets voor het leven, dus mòet het goed zijn. Daarom werken wij NIET met gips, in tegenstelling tot wat veel mensen wel denken. Een afdruk maken kan soms maar 1 keer. Stel je voor dat het dan misgaat en je met lege handen achterblijft. Informeer je goed en kies voor kwaliteit. 

Hebben we jou kunnen overtuigen?

Wij helpen jou heel graag bij het maken van de juiste keuze. Want sàmen maken we er ongetwijfeld iets moois van. Beloofd!

In tegenstelling tot een beeld wat gemaakt is uit gips, behouden wij alle lichaamsdetails zoveel als mogelijk. We maken dus als het ware een 3D beeld op ware grootte. Bij een gipsafdruk verkrijg je eerder een 'egaal' beeld, waarbij alle details verloren gaan. 

Bij het bodycasten gebruiken we hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk details aanwezig zijn in jouw beeld. Rimpels, littekens, juwelen, ... het wordt allemaal overgenomen. En het is net dàt wat jouw tastbare herinnering zo persoonlijk, mooi en speciaal maakt. 


Voor ons als Bodycaster is het nooit fijn om mensen over de vloer te krijgen met een beeld dat niet met de juiste materialen gemaakt werd. Er wordt dan van ons verwacht dat wij dit gaan 'vermaken' en dat wij de fouten van een ander gaan rechtzetten.

Daarom zeggen wij altijd; 'Goedkoop is duurkoop.' Laat je dus niet vangen, denk goed na, laat je goed informeren en kies voor vakmanschap. Want dat is Bodycasting. Vakmanschap. Bodycasten is niet iets wat je tussen de soep en de patatten kan leren.


Details maken jouw beeld persoonlijk.