Huisdier

Jouw huisdier, jouw trouwe viervoeter, jouw beste vriend, ... wijkt nooit van je zijde en jullie zijn er altijd voor elkaar.

De band die jullie samen hebben, is er voor eeuwig en altijd. Wat dacht je van een pootafdruk van jouw trouwe vriend? Of van jullie beide samen? Gewoon omdat jullie dikke vriendjes zijn of omdat jullie binnenkort misschien afscheid moeten nemen van elkaar. 

Wij helpen je graag met het maken van een levensgrote pootafdruk van jouw hond, dat je voor de rest van je leven kan koesteren. We bespreken alle mogelijkheden en samen maken we er iets moois van.

Trouwe

VRIEND

Hoe gaan we te werk?

Het maken van een pootafdruk van jouw huisdier is niet altijd zo vanzelfsprekend. Het kan de casting vergemakkelijken als jouw trouwe vriend goed naar je luistert, flink gaat zitten,... Alsook raden we aan dat de haren op de poten zo kort mogelijk gezet worden, alvorens je bij ons komt voor jouw afspraak.


De afdrukjes worden gemaakt met behulp van alginaat. Alginaat is milieu- en mensvriendelijk, is uiterst veilig en kan dus geen kwaad voor jouw huisdier. We mengen alginaat met lauw water, wat heel aangenaam aanvoelt. We houden de poot in een kleine emmer gevuld met het alginaat en wachtentot het 'geleerd' is. Dat wil zeggen dat het alginaat nu een stevige rubberachtige substantie geworden is, in slechts 1 minuut tijd. Het gaat super snel!

Hierna halen we de poot voorzichtig uit de mal en laten we je ook graag al eens de binnenkant zien. Je zal versteld staan van wat je te zien krijgt!


Na het maken van de afdruk, nemen we afscheid van elkaar en gaan we verder aan de slag om van jouwkostbaar moment een tastbare herinnering te maken, voor altijd!

Omdat we er graag iets moois van maken, werken we met een levertermijn van ongeveer 10 weken.

EEN HUISDIER CASTING

Vindt plaats in een rustige omgeving en we werken met uiterst veilige producten en materialen.


De hele casting duurt ongeveer 30-45 minuten (inclusief extra informatie en uitleg).


Soms duurt een casting iets langer, dat hangt af van de gemoedstoestand van jouw huisdier. Geen nood, wij volgen het tempo van jouw trouwe vriend.


Jouw beeld bestaat uitsluitend uit hars en NIET uit gips. Gips is zeer poreus en wij garanderen jou een beeld dat een leven lang meegaat.


Boek jouw afspraak en koester dit moment voor altijd!

Prijzen?

Al onze beelden zijn uniek, maatwerk én worden gemaakt uit hoogwaardige materialen, zodat je ze een leven lang kan koesteren. We streven er naar om het betaalbaar en toegankelijk te maken voor iederéén!

Stuur ons een berichtje voor jouw prijs op maat.


*De prijs voor een kleine hondenpoot = € 75 excl. sokkel

WIST JE DAT

- Een pootafdruk van jouw huisdier kan gemaakt worden ook al is jouw trouwe vriend reeds overleden. (Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte).

- Wij ook aan huis komen, in uitzonderlijke situaties.


Neem vrijblijvend contact met ons op, zo kunnen we samen met jou alle mogelijkheden bespreken.