Wie ben ik?


Welkom bij Bodycasting-België.be!

Wij maken voor u een tastbare herinnering, niet voor even, maar voor het leven.

WELKOM!


NICE TO MEET YOU

Je wil vast weten wie er achter 'Bodycasting-België.be' staat? Wel, ik stel me graag even aan je voor. Mijn naam is Evy Poppe, 38 lentes jong ;) , gelukkig getrouwd met Filip; een ballonvaarder in hart en nieren én trotse mama van Xander (2020). We wonen met ons 3-tjes in een leuk huisje te Waasmunster; gelegen in het Waasland.


Toen ik 34 weken zwanger was, liet ik een borstbeeld maken van mijn zwangere buik. Ik dacht dat dit een ideaal souvenir zou zijn voor later, omdat ik helemaal niet graag zwanger was. En ja hoor. Iedere dag kijk ik naar mijn beeld, dat intussen een mooi plekje kreeg in ons huis, en denk ik ... wat een prachtexemplaar! Ik ben hier enorm dankbaar voor en zou het nooit anders gewild hebben.

Tijdens de casting van mijn borstbeeld ontstond er een bepaalde interesse. Het kriebelde in mijn vingers om ook ooit zo'n mooie tastbare herinnering te kunnen maken voor iemand. 


We kregen het heel erg druk met ons kleine nieuwe leventje in huis, dan was er ook ineens dat vervelende Corona-virus, ... Kortom, druk, druk, druk.

Maar toen, wanneer je bijna denkt de moed op te geven, vond ik Anita van Amavi Lifecasting. Na een aantal e-mails, online-lessen en een intensieve opleiding, behaalde ik in oktober 2021 mijn certificaat als Bodycaster. Whaauw!


En zo is 'Bodycasting-België.be' geboren ...

Intussen maakte ik van het Bodycasten mijn (hoofd)beroep. Een uitdaging die me voldoening geeft, waarbij ik mezelf kan zijn, waarbij ik anderen gelukkig kan maken, waarbij ik anderen iets kan 'geven'. 

Mijn doel is om een kwalitatief mooi product te leveren, daarom werk ik uitsluitend met de beste producten en de beste materialen. Mijn creativiteit en perfectionisme gebruik ik om jouw beeld een mooie uitstraling te geven.


Ik maak er iets moois van, beloofd!

Liefs, Evy

Bodycasting is geen 'kunstje',

het is vakmanschap.

Bodycasting-België.be